bergkompas psychologie

Over mij

 

Mijn naam is Irena van den Berg (1986), geboren en getogen in de omgeving van Hardenberg. In 2011 heb ik de master psychologie afgerond aan de Universiteit Twente waarna ik werkzaam geweest ben in de revalidatiezorg en in de geestelijke gezondheidszorg. Daar heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen, waarna ik steeds meer mijn eigen visie ben gaan ontwikkelen op zorg.

Ik kwam er namelijk achter dat problemen niet in een bepaald hokje te stoppen zijn, maar dat je veel breder moet kijken. Naar de persoon die je voor je zit,  en vervolgens kijken wat er het beste bij diegene past in plaats van kijken of iemand in een bepaald protocol past. Deze inzichten hebben mij er toe aangezet om mijn eigen praktijk op te zetten en mensen te helpen meer richting te geven aan hun leven.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, spreek ik regelmatig met vrienden af, maar bovenal ben ik dol op reizen. Je kunt het leven ook zien als reis. Soms weet je precies waar je heen wilt en hoe je daar moet komen. Je kunt mooie paden bewandelen, maar je kunt ook problemen tegenkomen. Daardoor kun je best in de war raken, waardoor je misschien helemaal niet meer weet waar je naartoe zou gaan.

Tijdens jouw reis ben ik als jouw persoonlijke gids. Daarmee is meteen de naam van mijn praktijk helder: kom je een berg tegen op je pad? Misschien is dat een mooi moment om je kompas schoon te poetsen. Ik loop een tijdje met je op, sta samen met jou stil en overleg samen jouw route.

Om je op weg te helpen stel ik vragen die tot inzichten leiden, maar kan ik ook een spiegel voor houden. Ik probeer daarbij niet boven je te staan, maar samen te zoeken naar wat voor jou werkt. Met mijn rustige en onbevooroordeelde houding stel ik iemand snel op zijn gemak.

“Bergkompas geeft richting aan je leven”

 

 

irena oldemeijer
irena salland

Persoonlijke ervaringen

“Irena weet een vertrouwde ruimte te scheppen die je uitnodigt te vertellen. Je kunt erop vertrouwen dat ze uitstekend naar je luistert.

Vervolgens kan ze je op een enthousiaste en open manier helpen te kijken naar je eigen gedrag of situatie.”

Ine

“Ik ben Irena heel erg dankbaar voor hoe ze me heeft geholpen. Ze is heel toegankelijk en als ik in de toekomst ooit nog eens hulp nodig heb dan weet ik haar nu te vinden. “

Yvonne

"Zeg ja tegen nieuwe avonturen"

 

 

Ik wil hulp

Contact

11 + 5 =

zelfregie

Irena van den Berg | Psycholoog
Email: info@bergkompas.nl

Rijnlaan 37
8032 JZ Zwolle

Kvk: 82605092

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring & cookies