bergkompas psychologie

Over mij

 

Mijn naam is Irena van den Berg (1986), geboren en getogen in de omgeving van Hardenberg. In 2011 heb ik de master psychologie afgerond aan de Universiteit Twente waarna ik werkzaam geweest ben in de revalidatiezorg en in de geestelijke gezondheidszorg. Daar heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen, waarna ik steeds meer mijn eigen visie ben gaan ontwikkelen op zorg.

Ik kwam er namelijk achter dat problemen niet in een bepaald hokje te stoppen zijn, maar dat je veel breder moet kijken. Naar de persoon die je voor je zit,  en vervolgens kijken wat er het beste bij diegene past in plaats van kijken of iemand in een bepaald protocol past. Deze inzichten hebben mij er toe aangezet om mijn eigen praktijk op te zetten en mensen te helpen meer richting te geven aan hun leven.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, spreek ik regelmatig met vrienden af, maar bovenal ben ik dol op reizen. Je kunt het leven ook zien als reis. Soms weet je precies waar je heen wilt en hoe je daar moet komen. Je kunt mooie paden bewandelen, maar je kunt ook problemen tegenkomen. Daardoor kun je best in de war raken, waardoor je misschien helemaal niet meer weet waar je naartoe zou gaan.

Tijdens jouw reis ben ik als jouw persoonlijke gids. Daarmee is meteen de naam van mijn praktijk helder: kom je een berg tegen op je pad? Misschien is dat een mooi moment om je kompas schoon te poetsen. Ik loop een tijdje met je op, sta samen met jou stil en overleg samen jouw route.

Om je op weg te helpen stel ik vragen die tot inzichten leiden, maar kan ik ook een spiegel voor houden. Ik probeer daarbij niet boven je te staan, maar samen te zoeken naar wat voor jou werkt. Met mijn rustige en onbevooroordeelde houding stel ik iemand snel op zijn gemak.

“Bergkompas geeft richting aan je leven”

 

 

irena oldemeijer
irena salland

Persoonlijke ervaringen

“Irena has an open-minded, honest, flexible and helpful approach. She communicates with professionalism and sincerity, establishing an absolutely safe space. I feel lucky to have met her. She helped me tremendously.”

Anoniem

“Irena weet een vertrouwde ruimte te scheppen die je uitnodigt te vertellen. Je kunt erop vertrouwen dat ze uitstekend naar je luistert.

Vervolgens kan ze je op een enthousiaste en open manier helpen te kijken naar je eigen gedrag of situatie.”

Ine

“Ik kwam bij Irena met een specifiek probleem. Ik kampte al een lange tijd met een terugkomend iets waarvan ik niet wist hoe ik dit moest aanpakken. Ik heb dit voorgelegd aan Irena en ze kwam één sessie later met een plan.

Ondanks het plan dat was gesteld kwamen we er gedurende het proces achter wat ik echt wil en al snel na deze realisatie kwam Irena met een ander idee. Een manier waar ik zelf niet op was gekomen.

Dit heeft m’n leven op een positieve manier beïnvloed en zodanig veranderd dat ik uiteindelijk erg veel baat heb gehad bij het proces met Irena. Het was voor mij persoonlijk dus een zeer positieve ervaring en een aanrader.”

Anoniem

“Ik ben Irena heel erg dankbaar voor hoe ze me heeft geholpen. Ze is heel toegankelijk en als ik in de toekomst ooit nog eens hulp nodig heb dan weet ik haar nu te vinden. “

Yvonne

"Zeg ja tegen nieuwe avonturen"

 

 

Ik wil hulp

Contact (ter info: vakantie t/m 5 aug):

zelfregie

Irena van den Berg | Psycholoog
Email: info@bergkompas.nl

Dokter Stolteweg 52
8025 AX Zwolle

Kvk: 82605092

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring & cookies