Contactformulier

 

Wil je dat ik persoonlijk contact met je opneem? Vul onderstaande velden in en klik daarna op verzenden. Je kunt binnen 2 werkdagen een reactie verwachten. Ik ga met grote zorg om met persoonlijke gegevens.

Wil je liever telefonisch contact? Dat kan uiteraard ook. Voor vragen of het maken van een afspraak ben ik op maandag t/m donderdag te bereiken via 0618765447. Het kan voorkomen dat de telefoon niet kan worden opgenomen in verband met een (therapie) gesprek. Wanneer je een boodschap achter laat word je zo spoedig mogelijk teruggebeld. Verder ben ik per mail te bereiken via info@bergkompas.nl

 

irena van den berg

Irena van den Berg 

Psycholoog

Contact

Contactgegevens Bergkompas

Irena van den Berg | Psycholoog

Bezoekadres:

Dokter Stolteweg 52
8025 AX Zwolle

 

Route en parkeren

Vanaf de Ceintuurbaan afslag Isala (Dokter van Heesweg), vervolgens eerste weg links (Dokter Stolteweg). Bij de T-splitsing naar rechts. Gebouw Einstein (waarin Bergkompas zich bevindt) tref je aan je linkerhand. Rondom het gebouw mag je parkeren.

Wanneer je bij de ingang van het pand aan gekomen bent neem je de trap of lift naar de tweede verdieping. Eenmaal aangekomen op de tweede verdieping, neem je de eerste deur rechts waar je kunt plaats nemen in de wachtruimte. Je wordt op het afgesproken tijdstip vanzelf opgehaald.

psycholoog zwolle
tarieven

Contact: (Ter info: Tot en met 9 juni ben ik afwezig in verband met vakantie. Vul gerust het contactformulier in, dan neem ik daarna contact met u op)

zelfregie

Irena van den Berg | Psycholoog
Email: info@bergkompas.nl

Dokter Stolteweg 52
8025 AX Zwolle

Kvk: 82605092

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring & cookies